Gyakran ismételt kérdések

Miért ilyen olcsó a tanfolyam?
A költségvetést úgy alakítottuk ki, hogy megfizethető legyen azok számára, akik kisebb anyagi ráfordítással szeretnének új ismereteket szerezni.

Mikor kezdhető el, mikor van a vizsga?
A távoktatásos tanfolyamunk előnye, hogy bármikor elkezdhető, mindenki egyéni ütemben halad, így jelentkezéstől számított 2 hónapon belül egyénileg kiválasztott időpontban vizsgázhat.

Mitől másabb ez a képzés, mint az összes többi?
A mi tanfolyamunkon minden résztvevő egyéni ütemben halad, otthon készül fel és a saját számítógépe előtt vizsgázik. Nem kell megbeszélésekre, kontakt órákra járni, akkor tanul és vizsgázik, amikor szeretne.

Ha külföldön élek, akkor is el tudom végezni a tanfolyamot?
Igen. Minden dokumentumot vissza tudsz juttatni hozzánk postán. Ebben az esetben többlet költségként merülhet fel a magyarországi postaköltség díját meghaladó különbözet kifizetése.

Valóban mindösszesen 31 750 Ft (25 000 Ft + ÁFA)-ba kerül?
Igen, a tanfolyam összege 31 750 Ft (25 000 Ft + ÁFA), sikeres vizsga esetén. Ez az ár tartalmazza a babysitter kézikönyvet, az oktató videókat, az online próbateszteket, az online záróvizsga díját, valamint a 8 nyelvű tanúsítványt. Sikertelen vizsga esetén a vizsga 5 000 Ft pótvizsgadíj megfizetése után ismételhető.

Meddig lehet jelentkezni?
Bármikor lehet jelentkezni tanfolyamunkra, a képzés egyéni ütemben végezhető el.

Milyen végzettséget ad?
A képzés sikeres elvégzése esetén 8 nyelvű akkreditált babysitter Tanúsítványt adunk.

Mennyi időn belül lehet levizsgázni?
Amikor a résztvevő úgy gondolja, hogy felkészült a vizsgára, leteheti a vizsgát. Minimum időkorlátja nincs, viszont a felhasználási jogosultság megérkezése után 2 hónapon belül le kell tenni a vizsgát.

Kell-e bejárnom konzultációra?
Nem kell konzultációra járni, minden felmerülő kérdésre bármikor kérhetsz e-mailben választ.

Csak távoktatásos formában indul a tanfolyam?
Igen, képzésünk csak távoktatásos formában indul.

Általában mennyi idő a tanfolyam elvégzése?
Maximum 2 hónap áll rendelkezésre a tanfolyam elvégzéséhez, ez az idő az egyéni haladás mértékében csökkenhet. Amikor felkészültnek érzi magát a résztvevő, leteheti a vizsgát egy szabadon választott időpontban.

Szükséges-e bármilyen okból befáradnom az ügyfélszolgálati irodába, vagy mindent el tudok intézni otthonról?
Mindent el tudsz intézni otthonról, a kérdéseket fogadjuk e-mailben és telefonon egyaránt, a dokumentumokat pedig postai úton.

Szeretnél Te is képzett babysitter lenni?

Jelentkezz tanfolyamunkra!